Medarbetare

Advokatbyrån Novum har idag sex advokater och två biträdande jurist och tre administratörer.  Tillsammans fyller vi en bred kompetens inom de flesta av rikets rättsområden med fördjupad kompetens inom bland annat brottmål, familjerätt, affärsrätt och fel i fastighet. Samtliga jurister bemannar samtliga kontor utefter kundens eller klientens behov.

Genom att klicka på en medarbetare kan du läsa mer om just dennes kompetensområden, och du är alltid välkommen att kontakta administrationen via vår växel för att få mer information om vem hos oss som kan hjälpa dig. Vi står alltid på din sida för din rätt.

Paulina Asplund
Biträdande jurist – Tjänstledig

Biträdande jurist eller advokat sökes

Advokatbyrån Novum söker en ambitiös och driven jurist eller advokat som sätter klienten i fokus och värdesätter kvalitet i utfört arbete. Samtidigt som det är viktigt att vara självständig i sitt arbete värdesätter vi att du är en teamplayer som bidrar till byråns gemenskap.

Arbetet innefattar bland annat att biträda advokatbyråns advokater inom samtliga ämnesområden samt att självständigt, under överinseende av advokat, handlägga egna ärenden och förordnanden och processa i domstol.

Huvudsakliga arbetsplats för tjänsten är inledningsvis i Västerås, men arbetsresor till våra övriga kontor i Eskilstuna och Örebro förekommer.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Meriterande
– Erfarenhet av arbete hos advokatbyrå eller domstol.
– Erfarenhet av juridiskt arbete, processerfarenhet och arbete med egna klientuppdrag.
– Språkkunskaper utöver Svenska och Engelska

Juristexamen är ett krav.

 

Vid intresse skicka in ditt CV samt personliga brev till