Din jurist i Eskilstuna

Advokatbyrån Novum har en personalstyrka bestående av skickliga och erfarna advokater och jurister i Eskilstuna som är verksamma inom flera olika rättsområden. Vi finns vid din sida under hela rättsprocessen och lägger alltid ner största engagemang i varje ärende vi tar oss an.

Att vara en del av en rättsprocess är för de flesta en främmande upplevelse. Våra jurister i Eskilstuna strävar alltid efter att få dig att känna dig trygg genom hela processen. Vi drivs av en vilja att hjälpa dig när du behöver det som mest – oavsett om du behöver hjälp med affärsjuridik, ett familjerättsärende eller någonting helt annat.

Detta kan våra jurister i Eskilstuna hjälpa dig med

·      Brottmål
Vi har lång erfarenhet inom de flesta typer av brottmål och kan både hjälpa dig som blivit utsatt för brott och dig som står anklagad. Vi står alltid vid din sida och arbetar efter målsättningen att se till att dina rättigheter tillgodoses och att skapa rätt förutsättningar för bästa möjliga utgång för dig.

·      Affärsjuridik
Våra jurister i Eskilstuna hjälper företag med allt som rör juridiken i bolaget. Vi kan till exempel hjälpa till med företagsöverlåtelser, att se över avtal och att ge värdefulla råd när du ska starta eget.

·      Familjerätt/ekonomisk familjerätt
Hos oss arbetar erfarna och engagerade familjejurister som kan hjälpa dig med ditt ärende inom familjerätt. Vi gör alltid vårt yttersta för att hjälpa och för att du ska känna dig lugn och trygg under processens gång.

·      Migrationsrätt
Våra jurister i Eskilstuna har mångårig erfarenhet inom migrationsrätt och finns till hands för dig som behöver hjälp att söka asyl, uppehållstillstånd, arbetstillstånd eller liknande. Vi lägger alltid ned största engagemang för att dina intressen ska bli tillgodosedda.

·      Tvistlösning
Oavsett om du behöver hjälp med tvistlösning i domstol eller skiljeförfarande står våra jurister till ditt förfogande för att finna en så förmånlig lösning som möjligt för dig.

·      Socialrätt
Vi besitter rätt kompetens för att hjälpa dig att fatta rättssäkra beslut i olika typer av frågor kopplade till områden såsom ekonomiskt bistånd, äldreomsorg och socialtjänstens arbetsområden. Vi kan även hjälpa dig som privatperson i ärenden som rör till exempel vård av missbrukare.

Om du vill veta mer om hur våra jurister i Eskilstuna kan hjälpa dig med ditt ärende är du varmt välkommen att kontakta oss.