Din familjejurist i Örebro

Letar du efter en familjejurist i Örebro? Då har du kommit rätt – Advokatbyrån Novum erbjuder juridisk hjälp inom familjerätt till dig som är i behov av en kompetent jurist som finns där för dig när du behöver det som mest.

En familjejurist är en jurist med kompetens inom familjerätt. Familjerätt är ett rättsområde som omfattar lagar och förordningar som reglerar allt från äktenskap till dödsfall, förhållandet mellan föräldrar och barn och arvsrätt. När något händer eller håller på att hända i familjen kan det vara en god idé att kontakta en familjejurist för att få hjälp. Inte sällan handlar det om känslomässiga situationer, och då kan det kännas tryggt att ha en erfaren familjejurist som vet vilka lagar och regler som gäller och som för din talan på ett professionellt sätt vid behov.

Våra kompetenta familjejurister i Örebro hjälper dig

Våra familjejurister i Örebro har lång erfarenhet och gedigen kompetens inom familjerätt. Grundstommen i vår verksamhet sedan vi startade vår byrå år 1991 är en personal bestående av engagerade och skickliga jurister som alltid gör sitt yttersta för att hjälpa varje klient i sitt ärende. När du väljer att anlita våra familjejurister i Örebro kan du känna dig trygg med att vi gör allt vi kan för att finnas vid din sida och för att se till att dina rättigheter tillgodoses på bästa sätt.

Detta kan våra familjejurister i Örebro hjälpa dig med

·      Skilsmässor/Äktenskapsskillnad
·      Bodelning
·      Vårdnadstvister
·      Familjerättsliga avtal
·      Underhållsbidrag
·      Testamenten
·      Framtidsfullmakt

Välkommen att kontakta oss för tidsbokning.