Din advokatbyrå i Västerås

Advokatbyrån Novum är din advokatbyrå i Västerås som alltid tar oss an ditt ärende med största engagemang. Vi har gedigen erfarenhet och bred kompetens inom allt från brottmål till affärsjuridik, migrationsrätt, familjerätt och arbetsrätt.

Våra rättsområden

På vår advokatbyrå i Västerås arbetar en kompetent personalstyrka bestående av fem advokater, fyra jurister och tre assistenter, som tillsammans täcker de flesta områden där du kan tänkas behöva ta hjälp av en advokat. Nedan kan du läsa mer om vilka rättsområden våra advokater i Västerås kan hjälpa dig med.

 • Brottmål
  På vår advokatbyrå i Västerås har vi erfarenhet och kompetens inom de flesta typer av brottmål – med den gemensamma nämnaren att vi alltid står vid din sida och värnar om dina rättigheter och din integritet - oavsett om du anlitar oss som försvarare eller målsägarbiträde.
   
 • Affärsjuridik
  Vi hjälper stora såväl som små företag med allt som rör juridik – allt från att granska nya affärsavtal till att bistå med hjälp inför företagsöverlåtelser.
   
 • Familjerätt och ekonomisk familjerätt
  Våra advokater i Västerås har bred kompetens och lång erfarenhet inom familjerätt och kan hjälpa dig med allt som rör skilsmässor, vårdnadstvister och umgänge med barn. Vi finns även till hands för dig som behöver hjälp med en arvstvist, en bodelning, underhåll till barn eller liknande.
   
 •  Socialrätt
  Vi har den expertis och erfarenhet som krävs för att hjälpa dig att fatta rättssäkra beslut inom frågor som rör socialtjänstens arbetsområden, inom ekonomiskt bistånd, äldreomsorg och skuldsanering. Våra advokater i Västerås kan även företräda dig som exempelvis är förälder till ett barn i ärenden gällande socialrätt.
   
 • Tvistelösning
  Vi finns vid din sida och ser till att dina rättigheter beaktas när du behöver hjälp med tvistlösning i domstol eller skiljeförfarande – alltid med målet att finna en så förmånlig lösning som möjligt för dig som klient.
   
 • Migrationsrätt
  Våra advokater i Västerås fungerar som ditt ombud i frågor som rör uppehållstillstånd, arbetstillstånd, medborgarskap och liknande – alltid med ambitionen att du ska känna dig trygg och delaktig genom hela processen och med målsättningen att se till att dina rättigheter tillgodoses.

Att vara en del av en rättsprocess och att behöva anlita juridisk hjälp är för de allra flesta en främmande upplevelse. Vår advokatbyrå i Västerås har därför ambitionen att få dig att känna dig trygg genom hela processen – från början till slut. Hos oss arbetar skickliga och engagerade medarbetare som alla drivs av en vilja att hjälpa dig när du behöver det som mest.

Vill du veta mer om hur våra advokater i Västerås kan hjälpa just dig är du varmt välkommen att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal.