Arbeta hos oss

Erfaren advokat sökes 

Advokatbyrån Novum är en väletablerad advokatbyrå med kontor i Eskilstuna, Västerås och Örebro. Vi är totalt 13 medarbetare som arbetar på Novum; sex advokater, tre biträdande jurister och fyra administratörer. Vi arbetar inom de flesta juridiska ämnesområdena som exempelvis affärsrätt, fastighetsrätt, tvistemål, brottmål och familjerätt.

Då en av våra advokater ska flytta till Stockholm och börja en tjänst utanför advokatyrket söker vi en ny erfaren advokat till vår verksamhet.

Vi söker en driven och självständig advokat som sätter kunden/klienten i fokus och som samtidigt vill bli en del av vårt team. Vi ser gärna att du har erfarenhet att arbeta inom flera av de juridiska ämnesområden som vi arbetar med. 

Rekryteringsarbetet sker löpande med tillträdesdag enligt överenskommelse.

Tjänsten är på heltid. Vi erbjuder fast lön eller provisionsbaserad lön enligt överenskommelse.

Vid intresse kontakta:

Eva Engström 070-551 48 19

Catharina Wallérion 073-518 24 25

Biträdande jurist sökes 

Advokatbyrån Novum är en väletablerad advokatbyrå med kontor i Eskilstuna, Västerås och Örebro. Vi är totalt 13 medarbetare som arbetar på Novum; sex advokater, tre biträdande jurister och fyra administratörer. Vi arbetar inom de flesta juridiska ämnesområdena som exempelvis affärsrätt, fastighetsrätt, tvistemål, brottmål och familjerätt.

Vi söker en ambitiös och driven jurist som sätter kunden/klienten i fokus och värdesätter kvalitet i utfört arbete. Samtidigt som det är viktigt att vara självständig i sitt arbete värdesätter vi att du är en teamplayer.

Arbetet innefattar bland annat att biträda advokatfirmans advokater inom samtliga ämnesområden samt att självständigt, under överinseende av advokat, handlägga egna ärenden och förordnanden och processa i domstol.

Huvudsakliga arbetsplats för tjänsten är inledningsvis i Västerås, men arbetsresor till våra övriga kontor i Eskilstuna och Örebro förekommer.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder fast lön med möjlighet att senare övergå till provisionsbaserad lön efter överenskommelse.

Vid intresse skicka in ditt CV samt brev till rekrytering@advokatnovum.se

Meriterande

  • Erfarenhet av arbete hos advokatbyrå eller domstol.
  • Erfarenhet av juridiskt arbete, processerfarenhet och arbete med egna kunduppdrag.
  • Språkkunskaper utöver Svenska och Engelska